Amănunte incredibile despre scandalul dintre Nick Radoi și Ilie Năstase: „O să zic niște lucruri pe care nu le-am mai zis”/ VIDEO

 

Prin intermediul unei intervenții video în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Nick Rădoi a oferit amănunte incredibile despre scandalul în care este implicat cu Ilie Năstase! Afaceristul a făcut dezvăluiri uluitoare, după ce fosta lui iubită, Ioana Simion, a fost agresată de fostul mare tenismen.

Vestea că Ioana Simion a fost bruscată fizic de Ilie Năstase a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton, atât pentru persoanele care urmăreau povestea lor de dragoste, cât și pentru apropiații celor doi. Printre cei din urmă se numără și Nick Rădoi, care este de părere că situația a degenerat între ei din cauza mesajelor pe care și le-a trimis cu bruneta de sărbători.

Amănunte incredibile despre scandalul dintre Nick Radoi și Ilie Năstase

În continuare, Nick Rădoi a vorbit și despre faptul că episoadele în care a fost înjurat de Ilie Năstase nu au fost doar cele despre care s-a scris, ci au existat mult mai multe, însă a preferat să nu le facă publice, din respect pentru Ioana Simion.

Însă odată cu situația scandaloasă, afaceristul a decis să scoată la lumină amănunte uluitoare despre cum a fost umilit de fostul mare tenismen, în public.

”Cred că niciodată nu aș fi vrut să intru în subiectul ăsta, dar din cauza violenței cu care s-a procedat, iar Ioana chiar nu merită, chiar o să dau niște lucruri pe care nu le-am mai zis. Ilie Năstase nu m-a înjurat doar de două ori. Ilie Năstase are o problemă cu trecutul, mai mult decât prezentul. Prezentul între mine și Ioana este doar salutări, cum a fost acum ziua mea și a fost și ziua ei în aceeași zi cu a mea. Ne-am urat amândoi sănătate și fericire. A fost doar atât. Acest om chiar face niște greșeli mari și știe bine cu cine s-a căsătorit, dar lucrurile care se află și le știu și locurile publice în care el merge și mă înjură tot timpul și au fost locuri în care nu aș vrea să spun unde și ce. El are o problemă cu trecutul și asta pe mine mă doare.”, a declarat Nick Rădoi, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest