Replica uluitoare a Elenei Merișoreanu, după ce a fost atacată de încă un coleg de breaslă: „Nu mă întorc când mă latră un cățel”

 

Elena Merișoreanu este nucleul scandalului din industria de muzică populară. Interpreta a fost atacată cu toate armele de toți colegii de breaslă, iar acum un nou artist a venit cu acuzații grave la adresa artistei. Ce replică i-a dat după ce a fost pusă din nou la zid?

Scandalul din muzica populară pare că nu mai ia sfârșit. După ce mai multe interprete de muzică populară au scos la iveală animozitățile pe care le aveau față de Elena Merișoreanu, acum și Alex de la Orăștie a povestit un episod în care a fost jignit de artistă.

Potrivit spuselor sale, Elena Merișoreanu l-ar fi luat în derâdere din cauza evenimentelor la care a cântat, spunând despre acesta că merge să cânte pe mici și bere.

„Eu nu am avut niciodată nici o contradicție cu nimeni. Eu până acum câteva luni nu prea am apărut în presă, eu am fost pe drumul meu, îmi era bine. Eu nu am nimic cu nimeni. Eu o respect pe Elena Merișoreanu pentru că face parte din generația de aur a folclorului românesc, dar ea a vorbit cumva prost de mine, și nu o dată, de mai multe ori. Ce m-a dernajat cel mai tare a fost când a zis că eu merg să cânt pe mici și pe bere”, a spus Alex de la Orăștie la „Showbiz Report”

Ce replică i-a dat Elena Merișoreanu

Sătulă să fie atacată de colegii de breaslă, Elena Merișoreanu a mărturisit că nu înțelege de ce a fost atacată de Alex de la Orăștie, mai ales că nu a avut prea multe de împărțit cu acesta. Totodată, interpreta de muzică populară a spus că nu își dorește să intre într-un conflict cu tânărul, concluzionând cu o vorbă din popor prin care a dat de înțeles că interpretul nu se află la nivelul ei.

„Eu nu îl cunosc, nu știu cine este. O singură dată -am vîzut la o filmare, nu știu dacă ne-am salutat sau dacă am schimbat vreo vorbă. Știu că este din județ de la mine, dacă îi spune Adi de la Orăștie. Eu lucrez cu unul dintre cei mai mare imprsar din zonă, din Hunedoara și nu numai, am fost în toate comunele, în toate locurile de acolo din județ și nu l-am întâlnit. El are publicul lui, el are publicul lui, chiar dacă spune el că eu nu iau banii lui. De unde știe el câți bani iau eu? Când o avea vârsta mea și anii mei de meserie atunci va putea să se lege. Eu nu am ce să spun despre acest om care mă lovește. Eu știu un lucru. Când pe stradă mă latră un cățel nu mă întorc, dar o fac dacă mă latrî un dulău”, a spus și Elena Merișoreanu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest