Saveta Bogdan vrea să o dea în judecată pe Elena Merișoreanu: „Mi-a stricat imaginea”

 

Scandalul dintre Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu devine din ce în ce mai dur! Cele două interprete de muzică populară au ajuns la cuțite, după ce Saveta Bogdan a intervenit între războiul dintre „Merișor” și Maria Dragomiroiu, astfel că artista a taxat-o grav pentru acest lucru, reamintind cum a dansat la bară, făcând de rușine portul popular. Pentru imaginea pătată, Saveta Bogdan are în plan să o dea în judecată pe interpretă!

Saveta Bogdan tună și fulgeră, după ce a intrat în atenția tuturor din cauza unei provocări pe care a acceptat-o, în urmă cu șapte ani, din partea echipei „Acces Direct”, care a fost scoasă la lumină de Elena Merișoreanu.

Interpreta de muzică populară a acuzat-o pe Saveta Bogdan că ar fi pătat costumul tradițional românesc prin comportamentul de care a dat dovadă în momentul în care a acceptat să danseze la bară, în locul unei dansatoare de profil. Declarațiile Elenei Merișoreanu au adus un prejudiciu imaginii Savetei, motiv pentru care artista a declarat că ar putea-o da în judecată pentru afirmațiile făcute.

”Eu cred că mocnea demult acest scandal. Nu știu dacă e un bărbat la mijloc, nu avem noi treabă la vârsta asta. Eu niciodată cu Elena, pe unde ne-am întâlnit, ea mi-a vorbit foarte frumos. Eu am rămas proastă când am auzit ce a putut să spună despre mine. Ce ai cu mine? De ce Elena m-ai dat exemplu? Nu ți-am făcut niciun rău, nu te-am jignit, nu ți-am luat bărbatul, nu ți-am luat pe nimeni, nu am făcut așa ceva”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Saveta Bogdan este de părere că Elena Merișoreanu ar fi aruncat cu noroi în ea din cauza unei ure personale pe care ar avea-o față de aceasta, de ceva vreme, însă abia acum a avut oportunitatea să și-o exprime.

”Eu cred că ea are ură personală pe mine. Ce i-am făcut eu? Nu am vorbit-o niciodată de rău. Și eu o dau în judecată. Mi-a stricat imaginea! Dacă ea mă dă pe mine în judecată, o dau și eu pe ea pentru imaginea mea. Îi doresc multă sănătate, să fie sănătoasă, nu mă interesează că este măritată, că este desmăritată, nu mă interesează nimic! Eu nu am nimic cu ea și să nu mai vorbească cu mine”, a mai adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest