Semnele stranii primite de Aurel Pădureanu, după moartea Corneliei Catanga: „E incredibil! Mă întorc mereu cu o durere în suflet”

 

Moartea Corneliei Catanga a picat ca o bombă atât în rândul apropiaților, cât și în rândul oamenilor care au apreciat-o pentru talentul excepțional cu care a încântat inimile atâtor persoane de-a lungul carierei sale. Printre cei care nu pot trece peste durerea pricinuită de pierderea interpretei se numără și Aurel Pădureanu, cel care i-a fost partener de viață decenii bune. Artistul a dezvăluit că a primit câteva semne din partea soției sale, la scurt timp după moartea ei! Despre ce este vorba și cum le-a interpretat?

Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Aurel Pădureanu a dezvăluit că a primit câteva mesaje din partea Corneliei Catanga, din lumea de dincolo, după moartea ei. Potrivit spuselor interpretului de muzică lăutărească, după ce artista s-a stins din viață, o vecină a visat-o pe mama Corneliei, care i-a transmis că s-a întâlnit cu fiica ei „dincolo”.

La relatarea visului de către vecină, Aurel Pădureanu l-a interpretat drept un mesaj pe care Cornelia Catanga ar fi încercat să i-l transmită:

„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea. A spus: „am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine” și i-a zis că „mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună”. Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil.”, a spus Aurel Pădureanu.

Merge la cimitir constant

Pentru a-și mai alina dorul pe care îl simte, Aurel Pădureanu a mărturisit că merge o dată la două zile la cimitirul unde se află mormântul Corneliei Catanga. Și chiar dacă pleacă mai împovărat de la locul unde este îngropată soția sa, artistul a mărturisit că nu se poate lipsi de asta.

Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu. De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a spus Aurel Pădureanu la „Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest