Simona Sensual și-a stabilit prioritatea pentru 2022: un copil! „Am avut niște probleme de sănătate, dar am făcut tratament”

 

Vedeta de 38 de ani consideră că ajutorul medical și cel divin sunt esențiale pentru a-și împlini visul.

 

Simona Sensual, 38 de ani, este de multă vreme într-o relație stabilă. Bărbatul său nu a vrut însă să apară în lumina reflectoarelor, drept urmare vedeta a păstrat discreție în privința vieții sale intime. Prezentă pe canapeaua de la Showbiz Report, Simona Sensual a împărtășit însă cu telespectatorii Antena Stars cea mai mare dorință pe care o a are pentru anul care urmează.

 

Astfel, bomba sexy a începutului de mileniu a recunoscut că își dorește foarte tare să aibă un copil și chiar a făcut tratamente medicale în acest sens. „Ne gândim la un copil. Asta este pe lista priorităților din 2022. Eu am încercat, am făcut niște tratamente, am avut niște probleme de sănătate, dar îmi doresc copil. Mi-am dorit dintotdeauna, iubesc copiii. Eu sunt optimistă”, a povestit Simona Sensual, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

Simona Sensual își dorește foarte mult să aibă un copil cu partenerul ei de viață și se roagă să devină mamă. Ea apreciază că ajutorul divin poate cântări mult în această situație, după ce ea a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și împlini acest vis.

 

„M-am îngrășat și m-am chinuit să slăbesc. Acum sunt în perioada în care las totul în voia lui Dumnezeu. Eu nu sunt de concepție că doar când ti-e greu trebuie să apelezi la el, ci și atunci când ți-e bine. Ști cum e, azi mâine iubitul e, soțul e, copii, dacă ai, se căsătoresc, se duc la casa lor, nu mai zic de prieteni, azi sunt, mâine nu mai sunt, dar Dumnezeu e tot timpul cu noi, pe parcursul vieții până în neființă”, a adăugat diva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest