Simona Trașcă, exasperată de problemele psihice cu care se confruntă mama ei: „Zice că a fost în Cer, la Judecată”/ VIDEO

 

Simona Trașcă a ajuns la limita disperării din cauza problemelor psihice cu care se confruntă mama ei! Invitată în emisiunea “Showbiz Report” de la Antena Stars, blondina a explicat situația în care se află femeia care i-a dat viață și modul în care încearcă să gestioneze totul.

Simona Trașcă a vorbit cu lux de amănunte despre episodul marcant care a avut-o ca protagonistă pe mama ei. Blondina a dezvăluit că totul a început pe data de 26 decembrie, când femeia abia mai respira și îi cerea fiicei sale să nu plângă atunci când va muri.

Totul era normal până pe data de 26 când am intrat în casă și pur și simplu mama era la ea în cameră, zăcea așa, abia mai respira și a spus că ea simte că se duce, să nu plâng, că îi pare rău că mă lasă cu lucrurile încurcate, să nu vină tatat la înmormântarea ei, să o înmormântez lângă copilul ei, lângă fratele meu. Mi-a zis unde sunt actele de la cimitir, îți dai seama că eu deja m-am șocat și au început să îmi curgă lacrimile, nu mă puteam opri”, povestea Simona Trașcă, la Antena Stars, în urmă cu câteva zile.

Simona Trașcă, exasperată de problemele psihice cu care se confruntă mama ei

Potrivit spuselor Simonei Trașcă, mama ei are antecedente medicale și a mai fost internată într-un spital de psihiatrie, în urmă cu mai mulți ani. Episodul care a avut loc de Crăciun nu a fost unul singular, dar chiar și așa, vedeta tot nu a știut cum să gestioneze situația așa cum și-ar fi dorit.

„A mai avut o cădere acum foarte mulți ani și a fost internată la un spital de psihiatrie. De atunci nu a mai avut probleme de genul ăsta și de aia mie mi-a fost greu să înțeleg că iar are probleme cu psihicul. (...) Am vrut s-o duc la un control când am înțeles despre ce e vorba pentru că mi-a zis la un moment dat ”Nu înțelegi tu că am fost în cer și am fost la judecată și erau bunicii tăi și m-au iertat”. Delira, vorbea numai anapoda, a spus Simona Trașcă la Antena Stars.

Totodată, Simona Trașcă a explicat că unul dintre motivele căderii psihice ale mamei sale constă în greutățile cu care s-a confruntat femeia de-a lungul vieții.

„Acum foarte mulți ani tot așa a spus, că ea a fost în moarte clinică și că noi nu o înțelegem. (...). Mama a suferit foarte mult în viață, enorm. Cred că sunt toate adunate. Cea mai mare lovitură a fost să-și piardă copilul”, a mărturisit blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest