Simona Trașcă, la un pas de moarte, după ultima operație estetică suferită: „Am rămas fără aer. Mă durea foarte tare”/ VIDEO

 

Simona Trașcă a fost la un pas de moarte, după ultima operație estetică suferită! Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, blondina a dezvăluit ce anume s-a întâmplat și cum și-a pus viața în pericol.

După ce fost surprinsă într-o ipostază șocantă de paparazzii Spynews.ro, din cauza capului bandajat, Simona Trașcă a fost dată dispărută! Vedeta nu a mai răspuns la telefon și nu a mai dat niciun semn de viață ore bune, lucru care i-a îngrijorat pe apropiații acesteia.

Ulterior, blondina a dezvăluit că a suferit o intervenție estetică la nivelul bărbiei, iar după aceea a plecat acasă unde a luat câteva somnifere pentru a se odihni.

”Mi-am făcut lipoaspirație la bărbia dublă. Trebuie să se lipească aici (n.r. sub bărbie) și am văzut astăzi când mi-a schimbat pansamentele că arăt ok. Am fugit și din spital. Păi ce să caut acolo? Mi-a zis să stau până mă dezmeticesc, dar eu mă simțeam bine și am plecat. Da, am plecat cu mașina. Am ajuns bine acasă, mi-am luat niște somnifere, am dormit. Mă enervau fetele de la clinică, pentru că de fiecare dată când aveam eu liber, domnul doctor era full, așa că m-am trezit ieri dimineață și gata”, a zis vedeta la momentul acela pentru Antena Stars.

După ce s-a vindecat, Simona Trașcă a venit în platoul emisiunii „Showbiz Report” și a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, din cauza bandajului care a îngrijorat pe toată lumea. Potrivit spuselor sale, ca locul intervenției să se vindece mai repede și-a strâns foarte tare proteza, în timp ce se uita la un film, iar între timp a adormit, trezindu-se cu o stare de sufocare.

„Mi-am strâns foarte tare proteza și am rămas fără aer. Mă uitam la un film și am adormit. M-am trezit și mă durea foarte tare capul, ni-am desfăcut asta imediat(...) Puteam să mor. Eram doar eu cu pisica în casă”, a dezvăluit Simona Trașcă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest