What’s Up, tată pentru prima dată? Declarațiile exclusive ale artistului: „Ce să mai vrei altceva?”

 

Prin intermediul unei conferințe video prin Skype, în direct, la „Showbiz Report”, What’s Up a oferit detalii inedite despre viața de bărbat căsătorit, dar și despre noul rol de tătic de care abia așteaptă să se bucure!

What’s Up a fost protagonistul multor controverse, de-a lungul ultimilor doi ani, dar iată că acum și-a găsit liniștea și pacea lângă Alice Badea. Cei doi amorezi s-au căsătorit în secret, dar nu așa cum vă imaginați, ci printr-un tatuaj pe care și l-au făcut amândoi, care marchează dragostea pe care și-o poartă.

”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu., a spus cântărețul în cadrul unei emisiuni TV.

What’s Up, tată pentru prima dată?

În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, What’s Up a dezvăluit că își dorește cu ardoare să devină tată pentru prima dată și este tare mândru de femeia pe care a ales-o să îi fie parteneră de viață.

Totodată, artistul a declarat că se simte împlinit în acest punct al vieții sale, astfel că un copil ar fi tot ce și-ar mai dori.

”Dacă apare primul băiețel sau fetiță nu ai voie să nu faci pasul ăsta, pentru că dacă se duce la școală o să întrebe ”al cui ești?”. Trebuie să fie al cuiva. Bineînțeles că lucrăm la bebe. Când vrea bunul Dumnezeu o să vină. Este normal la 30 de ani să vrei un copil. Fiecare cu treaba lui. Eu am făcut de toate, am muncit de când mă știu, am reușit să-mi fac o carieră muzicală, îmi doresc un copil. Omul ce vrea la casa lui? O casă, o femeie care să-l iubească și un copil care să-i rămână în urmă. Altceva ce să vrei?”, a declarat artistul la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest