Xonia, pusă la zid de oameni, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă: „Sunt lucruri care s-au adunat!”/ VIDEO

 

Xonia a trecut prin momente groaznice după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă! Din cauza transformărilor prin care a trecut la nivelul feței, artista a fost pusă la zid de oameni acuzând-o că ar minți în ceea ce privește problemele cu care se confruntă și că de fapt, la mijloc ar fi vorba doar de niște operații estetice eșuate!

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Xonia a recunoscut că a rămas cu multe traume emoționale din cauza modului în care oamenii din jurul ei s-au purtat cu ea atunci când a apărut în public cu fața desfigurată, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Artista a mărturisit că a avut nevoie să apeleze la ajutorului unui specialist din cauza atacurilor de panică și a anxietății cu care „s-a ales” după șocul pe care l-a suferit atât din cauza diagonsticului pus de doctori, cât și din cauza atitudinii persoanelor.

„În continuare le mai am (n.r. atacuri de panică). Eu am mai mult anxietăți decât atacuri de panică. Una care a devenit mult mai accentuată, mai ales în perioada asta. Sunt mult mai bine, fac afirmații în fiecare zi, folosesc mult uleiuri care să mă calmeze. Corect spus este că e o frică de a face ceva care pe mine mă neliniștește. Pentru fiecare este diferit. Nu țip, nu fac din astea. Mă calmez, închid ochii, ascult niște muzică de meditație.”, a spus Xonia la Showbiz Report.

Mai mult decât atât, Xonia a dezvăluit că un alt declanșator al stării de anxietate constă și în frica de a conduce, iar asta din cauza atacurilor se panică pe care le are constant și pe care uneori nu le poate controla așa cum își dorește.

„Am apelat, este ceva total normal. Noi nu avem mereu toate răspunsurile și apelăm la un profesionist. Am făcut lucrul ăsta, eu știu de unde îmi vin fricile. În momentul de față nu îmi mai place să conduc, am atacuri de panică. Mă gândesc unde o să parchez mașina, că nu am loc și uite că nu mai conduc. Pur și simplu am avut și momente cu persoane care au avut furie pe mine în trafic, deși eu conduceam bine. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat. Mai conduc când știu că am unde să las mașina.”, a mai spus Xonia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest