9 sfaturi pentru a alege rochia de petrecere perfectă (P)

 

Alegerea unei rochii de petrecere poate fi o provocare pentru orice femeie. Atunci când ne deschidem dulapurile sau vizităm magazinele, ni se prezintă atât de multe opțiuni încât nici nu știm de unde să începem să găsim rochii elegante perfecte pentru orice ocazie.

Tocmai de aceea, sfaturile de modă pentru alegerea unei rochii elegante de petrecere sunt esențiale, motiv pentru care am adunat aceste sfaturi pentru tine! Astfel, îți va fi mult mai ușor să alegi o rochie și să o porți cu încredere la următoarea petrecere la care vei merge!

Rochiile de petrecere trebuie să fie confortabile
 

Voi începe imediat cu acest sfat, pentru că este cel mai important dintre toate. Nu îți poți permite să porți ceva care este inconfortabil și care nu arată bine. Este întotdeauna important ca alegerea ta să fie frumoasă, dar confortul este pe primul loc.

Dacă mărimea pe care o alegi nu ți se potrivește, nu trage de ea și nu încerca să o potrivești. Imaginează-ți că va trebui să petreci ore întregi în acea rochie, să mergi, să dansezi, să sari și să te distrezi.

Nu purta ceva care nu se potrivește corpului tău doar pentru că rochia pe care o alegi este sexy și frumoasă. Atunci când alegi o rochie de toamnă confortabila, te vei simți mai ușoară și mai încrezătoare și vei putea fi cine ești cu adevărat, nu doar o persoană într-un „ambalaj” frumos!

Alegerea unei rochii de petrecere poate fi o provocare pentru orice femeie. Atunci când ne deschidem dulapurile sau vizităm magazinele, ni se prezintă atât de multe opțiuni încât nici nu știm de unde să începem să găsim rochii elegante perfecte pentru orice ocazie.

Tocmai de aceea, sfaturile de modă pentru alegerea unei rochii elegante de petrecere sunt esențiale, motiv pentru care am adunat aceste sfaturi pentru tine! Astfel, îți va fi mult mai ușor să alegi o rochie și să o porți cu încredere la următoarea petrecere la care vei merge!

Poartă mai multe modele cu dungi
Dungile pot fi minunate dacă ai nevoie de o schimbare față de monocromie. Ca să nu mai spunem că te pot face să pari mai slabă, în funcție de orientarea dungilor.

De exemplu, dacă acestea sunt verticale, vei părea mai subțire și mai zveltă. Dar, pe de altă parte, dacă sunt orizontale, atunci în acest caz știi deja care va fi rezultatul final, nu?

Alege întotdeauna dungi verticale dacă vrei să arăți formele corpului mai subțiri și mai alungite.

Folosește culori solide, nu neapărat vibrante
Știi acele rochii elegante colorate sau cele cu culori foarte vibrante și fluorescente? Sunt minunate pentru o zi însorită la plajă, dar pentru viața de zi cu zi s-ar putea să nu fie atât de bune.

Dacă ai de gând să alegi o culoare, optează întotdeauna pentru monocromie, cu alte cuvinte, culori solide! Alege o rochie albastră sau roșie, dar stai departe de orice lucru prea colorat.... Nimeni nu vrea să arate ca Ronald McDonald, nu-i așa?

Griul este, de asemenea, o culoare foarte interesantă și există câteva rochii elegante grozave în această culoare.

Poartă rochia cu tocurile perfecte

Un toc înalt poate fi atingerea finală pentru o combinație perfectă. Rochiile tale de petrecere vor arăta întotdeauna mult mai bine atunci când sunt asortate cu o pereche de tocuri super drăguțe. Cu atât mai mult dacă ai ingeniozitatea și știi cum să mergi pe tocuri (ceea ce unele femei nu au).

Totuși, factorul important de luat în considerare în acest moment este confortul, ca în cazul sfatului nr. 1 din această listă. În niciun caz nu poți alege un toc care să fie inconfortabil, pentru că va trebui să îl porți toată noaptea și pe toată durata evenimentului. Prin urmare, ar fi bine să fie ceva foarte confortabil și pe măsura ta.

Folosește cureaua pentru a-ți contura corpul

Un sfat foarte bun pentru femeile care vor să adauge o notă specială unei rochii elegante de petrecere este să poarte o curea peste rochie. Acestea pot fi folosite ca o modalitate de a-ți contura corpul și de a-ți accentua formele naturale.

Ca să nu mai spunem că sunt foarte elegante și te fac să arăți mult mai frumoasă. Dacă vrei să porți o curea peste rochie, încearcă să alegi o curea care să nu fie nici prea lată, nici prea subțire. Dimensiunea perfectă este de 5-6 centimetri, ok?

Nu-ți face griji în privința prețului
Bărbaților nu le pasă de valoarea hainelor lor. De fapt, singurele persoane cărora le pasă sunt prietenii și tu însuți! De aceea, este întotdeauna important să iei în considerare bugetul tău atunci când cumperi rochii elegante de petrecere.

Acestea ar trebui să se potrivească bugetului tău și nu să-l depășească. Știm că acest lucru poate părea dificil atunci când te afli într-un magazin și ai atât de multe opțiuni, nu-i așa? Dar încearcă să rămâi în limitele tale.

Nu-ți face griji în legătură cu marca
 

Apropo de preț, nu ar trebui să îți faci griji nici în privința mărcii hainelor tale. Să recunoaștem, poți arăta mult mai bine în haine fără marcă și știi asta.
 

Poartă straturi
 

Un sfat grozav care se potrivește foarte bine cu rochiile de petrecere este stratificarea. Poți purta o jachetă sau altceva peste rochie. Întotdeauna este interesant să porți straturi pentru că dau mai multă profunzime și lux aspectului

Investește în varietate
 

Acest lucru este foarte important. Varietatea în dulapul tău este crucială, pentru că nu vrei să fii fotografiată purtând aceeași rochie la fiecare petrecere, nu-i așa?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest