9 sfaturi pentru a cumpăra bijuterii de Crăciun (P)

 

Care este cel mai bun cadou de Crăciun cu bijuterii pe care îl puteți cumpăra pentru cineva? Dacă îi luați ceva ce nu-i place, poate strica surpriza de Crăciun. De aceea, am realizat acest ghid simplu pentru a vă ajuta să găsiți cadoul perfect pe care persoana iubită îl va adora.

1. Inspirați-vă din bijuteriile lor existente

Observați bijuteriile pe care persoana iubită le poartă deja. De ce? Pentru că va dezvălui stilul de bijuterii pe care îl adoră. Lucrurile pe care ar trebui să le căutați: Poartă obiecte mici, simple? Sau unele mari, strălucitoare, strălucitoare? Preferă bijuterii din argint sau aur galben? Au urechi găurite?

Puteți chiar să faceți fotografii cu bijuteriile lor preferate pentru a le arăta vânzătorului. Apoi, nu trebuie decât să vă potriviți cadoul cu stilul lor existent.

2. Nu încercați să le schimbați gusturile

S-ar putea să fiți de părere că cerceii rotunzi sunt superbi. Dar dacă știți că persoanei iubite nu-i plac cerceii rotunzi, nu-i cumpărați o pereche. Un cadou scump de Crăciun nu o va convinge să poarte un stil care nu-i place. Este mai probabil să aibă efectul opus - iar surpriza din ziua de Crăciun se va sfârși cu o dezamăgire pentru amândoi.

3. Asigurați-vă că acel cadou are o semnificație personală

Dacă obiectul cadou are o semnificație personală, arată că v-ați gândit cu adevărat la persoana iubită atunci când ați mers la cumpărături de Crăciun.

De exemplu, o selecție de bijuterii cu piatră de naștere este un cadou personalizat excelent, deoarece simbolizează luna de naștere a purtătorului. Colierele în formă de inimă sunt cadouri romantice perfecte. Colierele cu inițiale adaugă o notă personalizată, iar inelele de eternitate spun „Te iubesc acum și pentru totdeauna". Pe de altă parte, inelele cu sigiliu cu diamante pentru bărbați reprezintă realizări, dragoste și familie.

4. Priviți-i cum fac cumpărături

Plimbați-vă împreună printr-un centru comercial sau aruncați o privire ocazională la bijuterii online. Observați în secret reacțiile destinatarului cadoului pe care îl vreți să îl primiți și notați obiectele de bijuterie care îi fac ochii să strălucească.

5. Cereți-le sfatul prietenilor lor

Prietenul și frații și surorile destinatarului cadoului dvs. sunt cei mai apropiați de el ca vârstă. Prin urmare, ei (mai degrabă decât părinții) sunt cele mai bune persoane care să vă sfătuiască cu privire la gusturile persoanei iubite. Dacă aveți dubii cu privire la o bijuterie, cereți-le să vă confirme alegerea. Asigură-te doar că pot păstra un secret!

6. NU cumpărați un inel decât dacă sunteți deja căsătoriți sau dacă plănuiți să o cereți în căsătorie

Dacă sunteți într-o relație romantică cu cineva, nu-i oferți un inel decât dacă sunteți deja logodiți, căsătoriți sau plănuiți să puneți întrebarea. În caz contrar, ar putea crede din greșeală că o cereți în căsătorie.

În primele etape ale unei relații, cel mai bine este să îi oferiți partenerului o brățară frumoasă, cercei sau un colier în schimb, pentru a evita orice neînțelegeri. Evident, dacă sunteți deja logodiți sau căsătoriți, atunci inelele de eternitate sunt cadouri fabuloase de Crăciun!

7. Păstrați chitanța pentru orice eventualitate

Chiar și cei mai grijulii cumpărători de cadouri greșesc uneori. Verificați politica de retur și schimburi înainte de a cumpăra și păstrați întotdeauna chitanța în cazul în care trebuie să schimbați cadoul cu altceva.

8. Cumpărați bijuterii din timp

Realizarea bijuteriilor poate dura ceva timp. Acest lucru este valabil mai ales pentru inele, pe care comercianții nu le țin neapărat în stoc în fiecare mărime de deget. Faceți cumpărăturile în noiembrie sau, cel târziu la începutul lunii decembrie, în cazul în care trebuie să comandați un articol. În acest fel, vă veți asigura că veți avea surpriza strălucitoare, la timp, sub brad.

9. Cumpărați cea mai bună calitate pentru bugetul dvs.

Bugetul dumneavoastră depinde în întregime de dumneavoastră. De fapt, o bijiuterie gen colier de argint se va simți la fel de special ca un inel de eternitate cu diamante, atâta timp cât este ales cu dragoste. Cel mai important lucru este să obțineți cel mai bun cadou posibil, care să vă facă persoana iubită cu adevărat fericită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest