A murit Alexandru Arșinel. Ce avere lasă în urmă!

 

Marele actor s-a stins la 83 de ani, după ce în ultima perioadă a avut grave probleme de sănătate, fiind mereu sub supravegherea medicilor.

 

Alexandru Arșinel nu mai este printre noi. După ce a fost dat afară din teatru, starea lui de sănătate s-a deteliorat îngrijorător, drept urmare în ultima perioadă a fost internat într-un centru specializat de îngrijiri paliative. Angajații centrului au considerat că starea de sănătate a marelui actor impune un transfer la o secție de terapie intensivă a unui spital. Corpul marelui actor a cedat, iar acesta s-a stins din viață, lânsând un gol imens în rândul tuturor celor care l-au apreciat.

 

În anul 2013, Alexandru Arşinel a trecut printr-un transplant renal. În anul 2017, celebrul actor a fost internat pentru probleme cardiace, iar pe atunci i-a fost montat și un stent pe o arteră a inimii. De altfel, acesta era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterial.

 

Marele actor beneficia de nu mai puțin de trei pensii, după cum rezultă din declarația de avere: una de revoluționar, alta obișnuită ca urmare a activității depuse, plus una de handicap de gradul 2. În plus primea indemnizație handicap de gradul 2 că-și îngrijea soția bolnavă. Totalul anual pe 2021 a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună, potrivit Adevărul.ro.

 

În afara sumelor de bani pe care marele actor le deținea, acesta mai avea și 4 terenuri. O cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia, erau cele patru proprietăți ale lui Alexandru Arșinel. Acesta avea şi 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, dar şi un autoturism. Arşinel mai deţine şi 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei, două în euro şi altul în dolari.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest