A murit Marina Bucosu

 

Doliu în lumea muzicii din România, după ce s-a stins din viață cântăreața de muzică populară Marina Bucosu. Artista era din zona Olteniei și a murit din cauza unei boli nemiloase. În această dimineață, ea a decedat din cauza bolii.

Cântăreața a descoperit că suferă de cancer în fază terminală, iar recent familia ei, dar și prietenii au încercat să facă tot posibilul să o mai țină în viață, deoarece ea avea mare nevoie de sânge pentru transfuzii.

Jeni Nicolau este devastată de durere după moartea cântăreței de muzică populară Marina Bucosu. Artista a transmis un mesaj emoționant și trist pe paginile personale de socializare, pentru că Marina Bucosu este prietena ei de peste 20 de ani.

„A plecat Marina mea cea dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, nici măcar cu un cuvințel!S-a luptat pâna în ultimă clipă, cu toate puterile, să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lânga lumea căreia i-a cântat cu atâta drag!A suferit mult,foarte mult și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor! Am avut bucuria să te îmbrăţişez acum o săptămâna și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ţi fie drumul numai în lumină! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie! Dumnezeu să te odihneasca în pace Marina BUCOSU!Condoleanţe Familiei!”, a scris Jeni Nicolau pe pagina de Facebook a artistei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest