A opta eliminare la Chefi la Cuțite! ”E doar vina mea, nu am știut să mă încadrez în timp”

 

Chef Florin Dumitrescu a pierdut un concurent în ediția cu numărul 28 a sezonului 10 din Chefi la Cuțite.

 

Miercuri, 2 noiembrie, a fost final de drum pentru unul dintre concurenții de la Chefi la Cuțite. Ahmad Daas, concurentul care făcea parte din echipa lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat din competiție. Concurentul a plecat din show-ul culinar cu zâmbetul pe buze, dar cu părere de rău că parcursul său s-a încheiat prea repede. Ahmad consideră că dacă dovedea un pic mai multă atenție ar mai continuat în întrecere.

 

"Sunt sigur că l-am dezamăgit pe chef Florin în seara asta, am dat absolut tot ce am pututm dar trebuia să dau un pic mai mult, să fiu atent. Nu e vina nimănui că am plecat acasă, cred că e vina mea și doar a mea, nu am știut să mă încadrez cu timpul, am riscat foarte mult, am greșit, îmi asum și aia e", a spus Ahmad Daas, care și-a asumat astfel întreaga responsabilitate pentru eliminare.

 

Florin Dumitrescu și-a exprimat părerea de rău pentru pierderea suferită: "Îmi pare rău pentru Ahmad, consider că și-a depășit cu mult așteptările, și pe ale mele clar le-a depășit, și în momentul în care a intrat în bucătărie, eu am rămas șocat de altceva. Mă așteptam să fie echipa, ce păcat, pe Florin îl interesa că de ce farfuria lui a luat doar 8. Am văzut negru în fața ochilor în momentul ăla, mi s-a părut deplasat să gândești așa."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest