A sosit rezultatul autopsiei! Ce a provocat moartea subită a lui Nosfe!

 

Au apărut primele concluzii după moartea lui Nosfe al doar 37 de ani. Ce au descoperit medicii legiști.

 

Nosfe a încetat din viață în weekend, după ce a susținut un concert. Bărbatul a acuzat dureri în piept, potrivit mărturisirilor colegilor de trupă, dar apoi a spus că se simte bine, că totul este în regulă. Ajuns acasă, rapper-ul s-a prăbușit și nu a mai putut fi salvat. Primele informații din raportul medico-legal în cazul morții artistului Nosfe au fost făcute publice. Potrivit realitatea.net, autopsia a confirmat că rapperul a suferit un infarct la doar 37 de ani.

 

„În timpul concertului i s-a făcut rău, s-a dat jos de pe scenă, am continuat concertul fără el. S-a dus acasă, a crezut că se simte mai bine, s-a dus să își ia telefonul din mașină și s-a prăbușit. După ce s-a dat jos de pe scenă s-a simțit rău, s-a liniștit, era totul în regulă. S-a dus acasă și acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat unul dintre membrii trupei Șatra Benz.

 

Cercetările nu se vor opri însă aici, întrucât medicii legiști urmează să întocmească și un raport toxicologic, pentru a se afla dacă artistul a consumat sau nu substanțe interzise. Au existat o serie de zvonuri în acest sens, negate însă cu vehemență de către prietenii lui Nosfe. Rămâne ca raportul medico-legal să confirme ori să infirme speculațiile apărute.

 

Darius Vlad Crețan, cunoscut sub numele de scenă Nosfe, a murit la doar 37 de ani. S-a născut în Galați și era de profesie funcționar economic. Și-a început cariera în muzică, solo, în anul 2002, dar a devenit mai cunoscut după ce s-a alăturat trupei Șatra BENZ. Nosfe a lăsat în urma o soție și o fetiță de numai 7 ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest