Abi Talent a scuipat și a lovit cu microfonul un fan: „Ce înseamnă asta, mă? Te simți prost?”

 

Incidentul șocant s-a petrecut în Bacău, iar ulterior Abi Talent a explicat de la ce a pornit totul.

Cântărețul și-a cerut scuze public pentru comportamentul său și a povestit ce l-a determinat să aibă acel comportament lipsit de decență.

”E vorba de băiatul de la Bacău care m-a tras de ceas de 3 ori la rând. Băi, să fie clar, eu nu promovez comportamentul pe care l-am avut pe scenă, dar credeți-mă că în locul meu făceați mai rău. Cine a fost de față știe ce și cum. Băiatu și-a cerut scuze. Țin să-mi cer și eu scuze pentru că nu trebuia să reacționez așa. Și gata hai, treceți peste. Apropo, m-am mai împăcat cu cineva. O să aflați curând. Până atunci continuați să fiți răi sau buni”, a scris Abi Talent pe rețelele sociale.

Abi Talent a susținut un concert la Bacău, iar unul dintre fani a vrut să-i fure ceasul, motiv pentru care artistul s-a enervat și a avut un comportament ieșit din comun. Mai mult decât atât, cântărețul le-a mai reproșat și celor care aruncau cu bancnote de 1 leu și de 5 lei.

„De trei ori ai făcut chestia asta. Am venit să distrez oamenii și fac țărani din astea, în p!#$@ @#%, arunci cu din aia de un leu. Ce înseamnă asta, mă?! Te simți prost, acum?! Te simți prost? Să fii bine, da?”, a spus Abi Talent.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest