Aceste pensule de machiaj vă vor duce machiajul la nivelul următor (P)

 

Se spune că un artist este la fel de bun ca și instrumentele sale, iar acest lucru este cu siguranță adevărat în cazul pensulelor de machiaj. Folosiți pensula de fard de obraz nepotrivită, de exemplu, și s-ar putea să vă treziți cu obraji de clovn. Pe de altă parte, luați o pensulă de farduri de ochi prea lată și ochiul dvs. smokey perfect va deveni rapid o mizerie fumurie.

Cel mai simplu mod de a vă asigura că aveți la îndemână tot echipamentul potrivit pentru a crea o capodoperă este cu un set excelent de pensule de machiaj. Fie că sunteți în căutarea primului dvs. set de pensule de machiaj pentru adulți, fie că faceți cumpărături de sărbători mai devreme pentru o prietenă iubitoare de frumusețe, abundența de opțiuni poate fi puțin intimidantă.

Iată câteva sfaturi și trucuri utile pentru a vă alege pensulele de machiaj perfecte.

Materiale pentru pensule de machiaj

- Perii: Pensulele de machiaj sunt realizate fie cu peri naturali, care provin din păr de animale, fie, mult mai frecvent, cu peri sintetici, care pot fi confecționați din orice, de la nailon la taklon și poliester. În timp ce unii consideră că peri naturali oferă o aplicare mai uniformă datorită capacității lor naturale de a se împrăștia atunci când se aplică presiune, aceștia pot fi dificil de curățat și pot vărsa mai mult decât materialele sintetice. De asemenea, acestea au un strat pe firele de păr numit cuticulă care ridică și absoarbe uleiul pielii, ceea ce poate fi util pentru aplicarea cu produse pe bază de pudră. Pe de altă parte, perii artificiali sunt ideali pentru machiajul lichid sau cremă și sunt, de asemenea, mai prietenoși cu animalele. Indiferent de tipul pe care îl preferați, periile pensulelor trebuie să fie întotdeauna moi și netede.

- Mânere: Mânerele pensulelor pot fi realizate din mai multe materiale diferite, de la lemn la bambus sau chiar metal. Atâta timp cât sunt echilibrate și confortabile, acestea ar trebui să funcționeze pentru a face treaba. De asemenea, veți dori să luați în considerare lungimea mânerelor pensulelor, deoarece cele scurte pot oferi un control și o precizie mai bună, în timp ce mânerele mai lungi forțează o atingere mai ușoară pentru un aspect mai natural.

De câte pensule de machiaj diferite aveți nevoie?

Următorul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un set de pensule de machiaj este dimensiunea. Căutați câteva pensule de bază care să facă cea mai mare parte din munca grea de zi cu zi sau o colecție cuprinzătoare de 12 până la 24 de piese care să vă permită să experimentați o mulțime de look-uri diferite?

În timp ce acesta din urmă va avea tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă descurca cu orice, de la buze conturate la fond de ten cu acoperire completă, primul va oferi o selecție mai limitată de pensule variate, așa că veți dori să vă asigurați că setul pe care îl alegeți conține tipurile de pensule de machiaj care se vor potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Tipuri de pensule de machiaj

Pensulă pentru fond de ten: Această pensulă este concepută pentru a aplica uniform fondul de ten lichid sau cremos pentru o bază de machiaj impecabil de netedă.

Pensulă de stippling: Pentru o aplicare mai ușoară a fondului de ten, puteți încerca o pensulă de stippling, care vă permite să apăsați produsul pe piele în loc să îl întindeți.

Pensulă pentru pudră: Lungă și pufoasă, această pensulă este ideală pentru pudrele libere.

Pensulă pentru fard de obraz: După cum îi spune și numele, o puteți folosi pentru a obține o aplicare mai concentrată de fard de obraz pudră sau cremă, exact acolo unde doriți.

Pensulă de contur înclinată: Pentru ceva precum bronzerul, care necesită o aplicare mai conturată, puteți încerca o pensulă înclinată, care este menită să depună cu o cădere minimă.

Pensulă Kabuki: Cu un vârf plat și o mulțime de peri, această alegere versatilă este excelentă pentru a amesteca totul, de la pudră și fard de obraz până la cremă de iluminator sau pudră bronzantă - orice doriți!

Pensulă în formă de evantai: Acest design cu formă unică ajută la distribuirea mai uniformă a iluminatorului pentru o aplicare über-naturală.

Pensulă pentru farduri de ochi: Există diferite mărimi și tipuri de pensule pentru farduri de ochi, dar, în cea mai mare parte, veți dori una pentru toate nuanțele de bază și o pensulă pentru farduri de ochi pentru estompare pentru pliul pleoapei.

Pensulă pentru liner: Pentru liner pudră sau gel, poți folosi acest instrument pentru a obține o linie fin definită.

Pensulă pentru corector: Corectorul lichid sau în cremă va fi aplicat cu mai multă pigmentație folosind una dintre aceste pensule decât doar cu degetele.

Pensulă pentru buze: Atunci când aplicați nuanțe mai închise de ruj, o pensulă ca aceasta vă va ajuta să obțineți o linie mai clar definită - și să o umpleți.

Cum se curăță pensulele de machiaj

Având grijă de pensulele de machiaj, nu numai că vă veți asigura că investiția dvs. cosmetică rezistă mai mult timp, dar vă va ajuta să eliminați o acumulare naturală de murdărie, germeni și uleiuri de pe față, care poate provoca iritații ale ochilor sau ale pielii.

O curățare regulată și delicată (o dată pe zi pentru pensulele care ating produse cremă sau lichide, o dată pe săptămână pentru cele care manipulează pudră) cu un săpun hipoalergenic pentru vase sau cu un cleanser facial și apă călduță (nu fierbinte) este tot ce trebuie pentru a vă scăpa instrumentele de murdărie.

Asigurați-vă că le țineți cu capul în jos în timp ce le spălați, pentru a evita ca apa să ajungă pe mânere (acest lucru este deosebit de important în special dacă sunt din lemn, deoarece lemnul este poros.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest