Adda, dezvăluiri în premieră despre relația cu Marius Moga: „Ne-am înțepat, având orgolii prea mari”

 

Cântăreața a deschis un subiect delicat: cum s-a înțeles cu producătorul muzical în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat în trecut între cei doi.

 

După ce și-a lansat cartea autobiografică, Adda a început să ofere fanilor din meciul virtual detalii din spatele cortinei. Astfel, artista le-a spus celor care o urmăresc că nu s-a înțeles tot timpul perfect cu producătorul muzical Marius Moga. De altfel, cei doi, din cauza orgoliilor prea mari, au avut o perioadă destul de lungă în care nu și-au vorbit.

 

Adda consideră că ambii au fost vinovați că relația lor profesională nu a funcționat așa cum ar fi trebuit. Dar, spune vedeta, în cele din urmă au ajuns la un consens, iertându-se reciproc pentru greșelile făcute. Ea a lăsat să se înțeleagă că industria showbiz-ului a pierdut umanitatea, iar goana după profit este destul de intensă.

 

Acum câțva ani am spus că n-o să mai calc în studio-ul lui. Nu am vorbit o perioadă destul de lungă. Ne-am înțepat, având orgolii prea mari. Am greșit amândoi unul față de celălalt. Dar uite-ne 100 de ani mai târziu, când tot ce a rămas e doar muzica și recunosștința!

E fain tare când oamenii se iartă. Într-o industrie care nu iartă pe nimeni. O lume care strică și întunecă minți. Șifonează caractere transformându-le în personaje fără indentitate. O anxietate dată cu sclipici și praf de zâne. O lume în care ești mâncat dacă nu muști primul. O “câinărie” pentru cel mai mare os. Mai dă-l în spanac de os.

Până la urmă suntem doar copiii ăia care și-au dorit să facă muzică pentru OAMENI! Și asta ar trebui să fie tot ce contează! 🙏 @iammariusmoga”, a scris Adda, în cadrul postării.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest