Adda, după ce a trecut cu bine de boala Lyme: „M-a schimbat mult în bine ceea ce s-a întâmplat”

 

Artista și-a reluat activitatea, iar toată vara a fost asaltată de oferte așa că a avut numeroasă cântări.

 

Chinul și zilele triste pentru Adda par să se fi încheiat. Vedeta a avut o perioadă grea, după ce a suferit de boala Lyme, cauzată de mușcătura unei căpușe. Inițial, diagnosticul nu a fost precis, așa că artista a luat tot soiul de tratamente care nu și-au făcut efectul. În cele din urmă, când a aflat cu exactitate de ce suferă, cântăreața a luat medicamentele corespunzătoare și, în sfârșit, în primăvară s-a pus din nou pe picioare.

 

Astfel, artista a avut o vară plină de evenimente. „Am avut foarte multe concerte vara asta, am muncit mult. Am făcut față cu brio. E bine când ești în priză, că te ține acolo. Am avut spectacole și încă sunt multe evenimente la care sunt invitată. Noi ne distrăm și când muncim, pentru că o facem cu drag și atunci nu e ca o corvoadă. Dar ne-am și relaxat”, a mărturisit cântăreața pentru playtech.ro. Ea a precizat că în spatele revenirii spectaculoase a stat Cătălin Rizea, soțul ei: „Suntem o echipă. Așa se traduce relația noastră, tot ce însemnă noi. Facem totul împreună”

 

Vedeta a admis că se săturase de izolarea în care a stat din cauza bolii pe care a contactat-o: „Asta e viața mea, am revenit la normal, nu-i nimic ieșit din comun. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o luam razna acasă. Nu am avut ce face, nu am vrut să fiu victimă, femeia care stă și plânge. M-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om. Vara aceasta, pot spune, am tras tare să muncim, pentru că vrem să terminăm și casa…”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest