Adda, scene şocante! Aproape că a fost bătută de un coleg de breaslă: „M-a umilit foarte rău!”

 

Moment penibil pentru Adda. Artista a declarat la podcast-ul lui Cătălin Măruţă că, în urmă cu ceva timp, a trăit umilința vieții ei. Mai precis, în timp ce se afla la niște filmări alături de mai mulți colegi de breaslă, un celebru bărbat din industria muzicală a atacat-o dur și i-a reproţat că nu știe să cânte și că nu are voce. Mai mult, acesta a fost aproape de a o agresa fizic în fața tuturor celorlalți cântăreți prezenți!

„Un barbat m-a umilit foarte rău, a fost o umilita verbală și aproape și fizică, era față de multă lume și nimeni nu s-a băgat. Mi-a zis că eu sunt un artist de rahat, că nu știu să cânt, că n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele că stau pe lângă el, mi-a zis că eu nu sunt femeie, ci sunt bărbat. Era la niște filmări”, a spus Adda, care a precizat că că a încercat să se stăpânească, dar după câteva minute s-a dus la baie acolo unde a izbucnit în plâns.

Adda suferă de Boala Lyme şi trece prin clipe foarte dificile, mai ale că timp de un an și jumătate a primit diagnostice greșite din partea medicilor. Artista a început un tratament dur și foarte costisitor, iar primele semne sunt încurajatoare!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest