Adda, traumatizată de primul bărbat din viața ei: „Am mâncat câteva zile printr-un pai”

 

Artista a expus momentele cumplite prin care a trecut în cadrul unei cărți biografice, lansată recent.

 

Cântăreața are acum celebritate, o familie frumoasă și tot ce își poate dori, dar nu toată viața a avut parte de bucurii. Adda și-a lansat recent cartea autobiografică în care a vorbit despre primul bărbat din viața ei și modul în care acesta se comporta. Fără a-i dezvăluie numele, artista a povestit momentele dificile prin care a trecut alături de acest partener.

 

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere. Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate.'', a scris Adda în cartea pe care a lansat-o.

 

Dar nu doar anxietate îi provoca artistei, ci era și extrem de violent, după cum a relatat Adda în carte: ''Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urat la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce-mi dădea mesaje cu “Iartă-mă!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest