Adela Popescu, momente grele în Republica Dominicană. "Nu există nici..."

 

Aflată la filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Adela Popescu și-a luat cu ea și copiii, dar și problemele. Fiul cel mic al vedetei a răcit și i s-a înfundat nasul, astfel că aceasta avea nevoie de „batista bebelușului” pentru a-l desfunda. Pentru cei care nu s-au confruntat cu această situație, batista bebelușului reprezintă un furtun pe care îl atașezi la aspirator, pentru a desfunda nasul micuților. 

Deși părea că este pregătită pentru orice situație în Dominicană, vedeta a avut un șoc în momentul în care a aflat că nu poate găsi aspirator nicăieri. 

„Deși eu am luat de toate, (...) am luat și furtunul acela, adică batista bebelușului, gândindu-mă că o să-l conectez la un aspirator. Eu am văzut că femeia care ne face curățenie nu dă cu aspiratorul (...) a zis că nu e nevoie, că aici nu e praf. Într-adevăr, aici nu e praf și se dă cu mătura. (...) Am început să căutăm un aspirator. Am cerut un aspirator (..) ”nu există aici aspirator”. Cum, mă, oameni buni, nu există asirator?! Am sunat la șeful firmei care face recrutarea celor care fac curățenie ”păi nu, că noi n-avem aspiratoare”. Credeți-mă, peste tot am întrebat. Nu există aspiratoare nici de cumpărat.”, a spus Adela Popescu, pe InstaStory


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest