Adelina Nica a fost țepuită de o bonă. Fosta lui Mihai Costea, anunţ incredibil: ”Nu credeam că există asemenea persoane”

 

Adelina Nica reacționează dur, asta după ce de câteva zile a decis să-și caute o bonă pentru fiul ei din relația cu Mihai Costea. Vedeta susține că a contact-o o doamnă care i-a promis că vrea să fie ea bona copilului și urmează să vină la casa ei pentru a stabili lucrurile și pentru a face contractul de angajare.

Din nefericire, în ziua în care trebuia să înceapă lucrul, femeia nu s-a mai prezentat la domiciliu Adelinei Nica, cu toate că aceasta a contactat-o de o mulțime de ori, dar i-a fost închis telefonul și a primit și block din partea acesteia.

”Sunt în căutare de o bonă pentru băiețelul meu, iar un prieten de-al meu mi-a dat cinci contacte, pentru că mereu le-am luat prin recomandare, am sunat-o pe prima, i-am zis de ce am nevoie, mi-a zis că își termină contractul și că vrea și să nu mai sun pe nimeni că vine. Am așteptat de la 10 până la 6 seara, am sunat-o, i-am dat 200 de apeluri, mesaje”, a spus Adelina Nica la Antena Stars.

”Am pierdut foarte mult timp, dacă îmi zicea de joi probabil era mult mai ok, dar eu ca să merg la job va trebui să o chem pe mama să stau cu copilul. Nu credeam că există asemenea persoane, asemenea femei”, a mai zis ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest