Adelina Nica este îndrăgostită din nou. "Poate în viitor o să vă fac o surpriză"

 

Fosta iubită a lui Mihai Costa recunoaște că este îndrăgostită. Bruneta a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Antena Stars. Cine este bărbatul pe care Adelina Nica îl iubește în mare secret.

Adelina Nica a vorbit într-un interviu acordat pentru Antena Stars despre ultima sa postare. Citatul a pus curioșii pe gânduri.

"Oamenii reapar în viată noastră în momentul în care credem că aceștia nu mai au loc în ea.", este mesajul postat de Adelina Nica pe rețelele sociale.

Bruneta a susținut că textul nu este adresat niciunui bărbat din trecut său.

"Mi-a plăcut mie textul. Eu nu fac din astea. Eu sunt directă, nu este cu subînțeles, mi-a plăcut și atât. Nu fac referire la niciun bărbat din trecutul meu. Trecutul e trecut, prezentul contează.", a mai precizat vedeta.

Adelina Nica este îndrăgostită din nou. În același interviu acordat pentru Antena Stars, bruneta a făcut dezvăluiri prețioase.

"Poate în viitor o să vă fac o surpriză. Ca să se șteargă toți cei la care vă gândiți voi din trecut. Când o să fiu pregătită o să vă dau o declarație drăguță.", a dezvăluit Adelina Nica.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest