Adevărul despre banii pe care îi vrea Isabela de la Daniel Onoriul, după ce a băgat divorț

 


Scandalul dintre Daniel Onoriu și încă soția lui, Isabela, pare departe de a se încheia. Fostul pilot de curse susține că femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste l-ar fi șantajat și i-ar fi cerut sume uriașe de bani.

În cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea Star Magazine, de la Antena Stars, Isabela Onoriu a răspuns acuzațiilor de șantaj aduse de încă soțul ei.

”El neavând voie să mai ia legătura cu mine sau să spună diverse chestii, voi lua şi eu măsurile legale. El în continuare îmi trimite mesaje, mă sună, lucru interzis de judecător, dar încerc să iau toate măsurile legale ca să îl opresc din denigrarea asta pe care o face el.”, a spus Isabela.

De asemenea, în timp ce Daniel Onoriul susține că fosta lui parteneră de viață l-a șantajat și i-a cerut sume uriașe de bani, Isabela susține că nu i-a cerut niciun leu, ci partajul.

”Eu nu i-am cerut lui absolut niciun ban. Vreau să clarific chestia asta. Nu a fost discuţie de bani ca să iasă din arest. Eu i-am cerut partajul, lucru care mi se pare absolut normal şi firesc pentru că eu am muncit în anii aceştia, în timp ce el stătea pe canapea şi se uita la filme şi se juca jocuri acasă, eu eram pe şantier cu muncitorii. Eu nu am stat şi am dormit. Nu i-am cerut absolut nicio sumă de bani. Eu am medierea făcută, acolo spune clar avocatul, şi implicit eu prin avocat, vreau doar partajul, atât. Nu am cerut ''vreau atât ca să ieşi din arest''. Doamne fereşte, niciodată nu aş face aşa, nu sunt omul care şantajează sau care vrea să obţină ceva prin diverse modalităţi. Nu eu l-am pus să se autodenunţe sau să încalce un ordin. Nu eu. El singur s-a autodenunţat, a sunat la poliţie din faţa blocului meu, că dacă nu-l arestează, el nu pleacă.”, a mai spus Isabela.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest