Adrian Cuculis, despre ce trebuie să facă Jador dacă vrea să recupereze banii care i-au fost furați de pe card

 


Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, le-a povestit fanilor săi cum a rămas fără banii strânși timp de un an de zile! Artistul a fost victima hoților, care i-au golit cardul.

În exclusivitate pentru Antena Stars, avocatul Adrian Cuculis a mărturisit că există o procedură bancară care îi poate ajuta pe clienții care ajuns să fie victimele cardurilor clonate și a banilor furați.

Avocatul atrage atenția asupra faptului că aceste metode nu sunt noi, ci se practică de ceva vreme, iar mulți oameni s-au „trezit” fără bani din cauza celor ce au aceste practici.

„Cazul lui Jador este deosebit pentru că este vorba despre o persoană publică și cam asta este tot, dar dacă vorbit despre carduri clonate, despre bani furați de pe conturile românilor și nu numai, boala asta este una destul de veche, în sensul în care noi știm foarte bine că, de foarte multe ori, se întâmplă, poate chiar și persoanelor apropiate, să le dispară bani de pe card și atunci sigur că există și o procedură bancară pentru situația aceasta”, a mărturisit Adrian Cuculis, avocat, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest