Adrian Mititelu Jr., adevărul despre scandalul de la Predeal

 

După ce s-a spus că a fost implicat într-o altercație din care ar fi ieșit cam șifonat, Adrian Mititelu Jr. a făcut declarații și a spus adevărul despre scandalul de la Predeal.

Adrian Mititelu Jr. a spus adevărul despre scandalul de la Predeal. Cum au stat, de fapt, lucrurile, și ce s-a întâmplat în cele două locații exclusiviste unde fiul patronului de la FC U Craiova a petrecut zilele trecute, alături de câțiva amici.

"În primul rând, la clubul din Predeal, unde susţin ei că m-au bătut luptători KO, toată lumea ştie că se merge după la Susai, pentru că este club de noapte, nu restaurant de mic dejun. Cine spune că a avut o altercaţie cu mine, să mă bată sau să mă bat cu el, să iasă public şi să spună, pentru că nu există aşa ceva. (...) Erau nişte craioveni şi s-au contrariat cu nişte prieteni de-ai mei. O chestie de genul acesta. Nu a fost ceva grav! !", a spus Adrian Mititelu Jr. pentru SpyNews.ro.

"Într-adevăr, a fost un mic conflict la masa de lângă cu nişte craioveni, care erau în zonă acolo. Nu s-a întâmplat nimic grav, nu s-a bătut nimeni, probabil din cauza şampaniei. Cum se întâmplă la orice petrecere, se mai întâmplă şi chestii de genul ăsta. Nu s-a bătut nimeni, nu m-a bătut niciun luptător KO ! Eu am postat poze toată ziua de acolo. După două zile am fost la meci la Craiova... Unde eram eu bătut? Mi-a dat unul fatala mie, iar eu nu aveam nimic? Este penibil!", a mai spus acesta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest