Adrian Stroe, despre dificultățile din viața personală: „Soția, momentan, nu știu unde este”

 

Semifinala de la Chefi la Cuțite, sezonul 10, a fost presărată de momente pline de emoție. Adrian Stroe a povestit în premieră cu ce probleme se confruntă în viața de zi cu zi.

 

Adrian Stroe a ținut să împărtășească situația grea prin care trece acasă. Semifinalistul de la Chefi la Cuțite a fost părăsit de soție și își crește singur cei doi copii pe care-I are cu aceasta. Venirea celor doi micuți în platoul emisiunii a avut un impact emotional mare pentru concurent, care știe pentru cine se luptă să câștige show-ul culinar de la Antena 1.

 

Concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu a trecut prin toate stările posibile atunci când și-a văzut băiețelul și fetița în platoul emisiunii. El a explicat că s-a bătut prin instanțe pentru custodia celor mici pe care a obținut-o. În ceea ce o privește pe soția acestuia, Adrian Stroe a mărturisit că ultimele vești despre ea le avea din perioada în care aceasta stătea în Germania.

 

„Îi cresc ... mă ajută mama, sora și bona. Soția, momentan, nu știu unde este. Din ce am înțeles acum o perioadă bună de timp, era prin Germania. Când o să vină în țară are dreptul să-i vadă, Doamne ferește, nu se pune problema. Poate să-i și ia o zi, două, fără probleme. Custodia este la mine. A avut ceva probleme fosta și cred că a înțeles, adică oricum îi câștigam prin lege.”, a explicat Adrian Stroe, în semifinala Chefi la cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest