Adriana Bahmuțeanu, un nou atac la adresa fostului iubit grec. „Am fost hărțuită”

 

Nikos Papadopoulos a fost deranjat de faptul că Adriana Bahmuțeanu i-a spus numele public, iar vedeta a făcut acum declarații, în exclusivitate la Antena Stars, despre faptul că este profund deranjată de atitudinea lui. Iată ce a povestit jurnalista!

Deși artistul grec susține că el nu are parolele ei și neagă absolut tot ce ea spune, se pare că Adriana Bahmuțeanu precizează cu totul altceva. Jurnalista declară că există în prezent o anchetă penală în desfășurare pentru fostul ei iubit.

„Îi doresc tot binele din lume acestui om, să fie la fel de fericit cât sunt și eu astăzi, și mi-aș dori să îngroape securea războiului, pentru că în continuare mă șicanează. Dacă el crede că este mai presus de autoritățile statului, de poliție sau procurori, asta vom mai vedea. Deocamdată, repet, este o anchetă penală în desfășurare și, dacă chiar nu se consideră vinovat, ar putea să-mi dea parolele înapoi”, a precizat ea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

De asemenea, vedeta a explicat că, timp de un an și jumătate, a fost hărțuită și șantajată de Nikos Papadopoulos. Bărbatul i-a furat identitatea virtuală și nu vrea nici acum să o lase în pace, după atatea acuzații.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România. Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube. Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu”, a continuat jurnalista.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest