Afacerea din care Dorian Popa a pierdut 15.000 de euro. „A fost dureros”

 

Afacerea dubioasă în care Dorian Popa a pierdut 15.000 de euro. Puţină lume ştie însă că artistul a trecut și prin perioade mai proaste din punct de vedere financiar, ba chiar a pierdut 15.000 de euro pentru că a investit, acum ceva vreme, în afacerile nepotrivite.

Dorian Popa a pierdut 15.000 de euro pentru că s-a asociat la un moment dat cu cineva, lucru din care susţine acum că a tras toate învăţămintele.

„Sincer vorbind, singura afacere proastă pe care am făcut-o, a fost o asociere, motiv pentru care acum încerc să fac tot posibilul să evit acest tip de business și chiar îi sfătuiesc pe cei care nu sunt neapărat experimentați în afaceri să caute să nu se asocieze, e greu. Având în vedere subiectul de care vorbeam mai sus, în acea asociere am pierdut nu mai mult de 15.000 de euro, cred. A fost dureros pentru că acum ceva ani de zile pentru mine însemnau foarte mulți bani, însă omul din greșeli învață și cred că orice pierdere în afaceri este un wake-up call extraordinar”, a declarat Dorian Popa pentru Click!.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest