Ai foarte multe cărți și vrei să le vinzi la anticariat? O poți face direct de la domiciliu!

 

În majoritatea locuințelor există o bibliotecă. De regulă, pe rafturile ei se găsesc titluri citite și volume care urmează a fi parcurse. Bibliotecile sunt unice de la un cititor la altul, ceea ce le face să fie atât de speciale.

Pentru mulți dintre cititori, pasiunea pentru lectură se traduce nu numai în dorința permanentă de a citi și de a explora titluri noi, ci și în dorința de a colecționa cărțile citite și de a adăuga în mod constant alte volume la colecție. Atunci când biblioteca devine prea aglomerată, vânzarea unor cărți reprezintă o soluție inteligentă.

Cum se poate vinde o cantitate mare de cărți din bibliotecă?

Vânzarea cărților nu mai este de mult dificilă, dat fiind că cititorii au la îndemnână o opțiune foarte avantajoasă prin care pot să își valorifice în bani volumele pe care nu le mai citesc. Este vorba despre vânzarea la anticariat. CumparCarti.ro este un anticariat care și-a adaptat activitatea in functie de cerințele cititorului modern, venind în întâmpinarea sa cu un serviciu convenabil.

La doar un apel distanță, anticarii cu experiență sunt disponibili să preia solicitarea vânzătorilor de carte și să se deplaseze la domiciliul acestora pentru a ridica orice cantitate de cărți. În vreme ce unii cititori aleg să renunțe doar la câteva zeci de titluri pentru a obține mai mult spațiu, există și persoane care vând biblioteci întregi – inclusiv persoane juridice. Achizitorii de la Cumpăr Cărți pot să achiziționeze orice cantitate de cărți, fără taxare suplimentară pentru transport, evaluare și ridicare cărți de la domiciliu.

Cu alte cuvinte, persoanele care vor să vândă cărți trebuie doar să îi contacteze pe reprezentanții anticariatului. Odată ce și-au făcut cunoscută intenția de a vinde cărți, aceștia nu mai trebuie să parcurgă niciun pas. Anticarii se deplasează la domiciliu sau la adresa indicată de vânzător, unde se va desfășura întregul proces de evaluare, plată și ridicare a cărților.

Ce tip de carte se pretează vânzării la anticariat?

Nu poate fi vorba despre un anumit tip de carte sau un anumit domeniu de carte potrivit vânzării la anticariat. Se pot vinde absolut orice titluri, fie că aparțin beletristicii, filozofiei, științelor exacte sau religiei. Domeniul nu reprezintă un criteriu de selecție, ceea ce oferă libertate absolută vânzătorilor de carte. Aceștia au ocazia să își lichideze toată biblioteca, fără a pierde timp să sorteze cărțile sau să le selecteze pe cele mai potrivite.

De asemenea, pot fi vândute și cărți în limbi străine, dicționare, enciclopedii și colecții de cărți, precum cele care se vindeau în urmă cu mulți ani la ziar și care se află încă pe rafturile multor persoane. Evaluarea are scopul de a stabili dacă volumele se află într-o stare bună.

Prin urmare, cărțile vechi sau cele care nu își mai regăsesc utilitatea pe rafturile bibliotecii personale pot fi vândute rapid, chiar din confortul casei. Anticariatul Cumpăr Cărți achiziționează săptămânal mii de volume, iar experiența permite anticarilor să evalueze obiectiv și să ofere vânzătorilor un preț avantajos.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest