Al doilea indiciu că Smiley și Gina Pistol vor face nunta în acest an!

 

Cântărețul a furnizat un nou hint din care reiese că este gata de marele eveniment.

 

Smiley și Gina Pistol se află într-o vacanță exotică în această perioadă, alături de copila lor și de o gașcă de prieteni, dornici să-și încarce bateriile. Și asta pentru că-i așteaptă un 2023 plin de provocări, iar una dintre acestea se anunță a fi chiar nunta pe care cei doi îndrăgostiți par să o aibă în vedere.

 

Cu câteva luni în urmă, prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a apărut în cadrul emisiunii cu un inel de logodnă pe deget. A fost un prim indiciu în urma căruia s-a speculat că Gina Pistol și Smiley doresc să-și ducă relația la nivelul următor. De atunci însă, nimic nu a mai dat de înțeles că sunt hotărâți să facă marele pas, până ieri, când un nou indiciu a ieșit la iveală.

 

Smiley a postat pe o rețea de socializare un videoclip cu o locație de nuntă, a etichetat-o pe prezetatoarea TV și a întrebat-o cum i se pare locul. O astfel de postare nu ne poate duce cu gândul decât la faptul că Smiley și Gina Pistol s-ar gândi să se pregătească în secret de nuntă. Mai ales dacă avem în vedere că discreția a fost cea care a guvernat relația lor încă de la începutul acesteia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest