Alex Bodi, anunț despre un copil cu iubita lui

 

De când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ema Uta, se pare că afaceristul a uitat de toate domnișoarele care îi dădeau târcoale și se pare că relația lor este din ce în ce mai serioasă. După ce a mers în vizită la părinți alături de ea, afaceristul își sărbătorește ziua de naștere în compania acesteia, dar și în compania fetițelor sale.

Înainte de ziua lui de naștere cu doar câteva ore, Alex Bodi a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre copilul pe care îl vrea cu Ema Uta. Întrebat despre planurile de sărbători, afaceristul a spus că mai rămâne în Dubai câteva zile.

"E și ziua mea, mi-am chemat niște prieteni mai apropiați, mi-am adus fetițele cu mine și o să sărbătoresc aici deocamdată.
Sincer, pentru mine, să fiu cu fetele mele, să fiu sănătos, să meargă lucrurile în continuare este cel mai important lucru. Este ceea ce contează, recunoștință și mulțumire lui Dumnezeu. Nu am de ce să mă plâng. Nu m-am plâns niciodată, nici în alte timpuri. Acum sunt chiar foarte bine. S-au așezat lucrurile ok și din punct de vedere al afacerilor, relația, relația mea cu fetele, sunt foarte mulțumit.", a spus Alex Bodi la Antena Stars.

"Au o relație apropiată, mai ales cu fata mea cea mare. Chiar au o energie așa comună, ieșită din comun. Se înțeleg foarte bine. Fetele, la fel, sunt foarte drăgăstoase cu ea. Deci, este ok. Mă bucur că există relaţia asta. Este cel mai important.", a mai spus acesta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest