Alex Bodi, declaraţii exclusive la Antena Stars. A ieșit de sub control judiciar: ”Nu-mi permiteam să fac vreo greșeală”

 

Afaceristul a avut săptămâna trecută încă un recurs, iar ieri s-a decis ridicarea controlului judiciar. După aproximativ doi ani, Alex Bodi este din nou liber. A terminat cu procesele și cu privarea de libertate și într-un final este liniștit.

Afaceristul poate să plece oricând dorește în afara țării de acum. Alex Bodi le-a mulțumit public avocaților și tuturor prietenilor care au fost alături de el în una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

De asemenea, Alex Bodi a mai spus că într-un sfârșit a simțit că i s-a făcut dreptate și că acum este cât se poate de liniștit. De-a lungul timpului, afaceristul s-a ales cu o sumedenie de acuzații.

”Era foarte incomod și în al doilea rând nu îmi permiteam să risc sau să fac vreo greșeală, să lipsesc sau ceva de genul, pentru că suportam alte consecințe, adică ați văzut ce s-a întâmplat dacă o dată am lipsit motivat, nu îmi permiteam să fac greșeala. Automat erau costuri, tensiuni, stres, din fericire să zic așa coșmarul ăsta s-a cam terminat”, a declarat Alex Bodi.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest