Alex Bodi nu se uită la bani când iubește! Omul de afaceri și-a dus partenera într-un hotel din top 5!

 
+6 click pentru
galerie

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu știe cum să-și răsfețe iubitele! Ce destinație de lux a ales pentru vacanța din august.

 

Alex Bodi este unul dintre cei mai mari cuceritori din Dorobanți. Ultima lovitură a omului de afaceri a fost Ema Uta, make-up artistul cunoscut din Capitală. Povestea de iubire dintre cei doi a cunoscut un nou episod în această perioadă, și anume o vacanță în doi, departe de agitația din Europa. Cuplul a ales o destinație exclusivistă pentru vacanța din luna august.

 

Cei doi și-au ținut la curent fanii cu tot ce fac în vacanță. Din primele imagini și filmări postate, într-o rezervație de elefanți, internauții au realizat că este vorba despre o vacanță exotică. Cuplul s-a imortalizat în momentele în care mângâiau cele mai mari mamifere de pe uscat, apoi au făcut trecerea la hotelul de lux unde și-au stabilit cartierul general.

 

Alex Bodi și iubita lui make-up artist se află în Bali, la celebrul hotel Capella Ubud, aflat în top 5 resorturi din lume. Uluiți până și ei, cel mai probabil, de modul în care arată stabilimentul, au urcat pe internet imagini atât din dormitor, cât și din piscine suspendată de care beneficiază, aceasta fiind una dintre atracțiile resortului.

 

Prețul unei nopți de cazare la Capella Ubud nu este unul exagerat, dar nici pentru toate buzunarele. În această perioadă a anului, o cameră costă în jur de 1.200 de lei, rivalizând cu salariul minim pe economie din România.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest