Alex Bodi, pe urmele fostei iubite la Londra. A ajuns în același oraș unde locuiește și ea: "Am avut zile liniștite”

 

Alex Bodi a mers de Crăciun la părinții lui în Spania, iar afaceristul a petrecut momente prețioase cu familia lui. Alex Bodi se află acum la Londra și a mărturisit motivul pentru care a mers în același oraș în care locuiește Daria, fosta lui iubită.

Alex Bodi a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că s-a bucurat să aibă familia aproape de sărbători, dar de această dată a decis să meargă la Londra pentru a sărbători ziua de naștere a unui prieten. Alex Bodi a declarat că nu mai are nicio treabă cu Daria, fosta lui iubită, și nu ea ar fi fost motivul pentru care a mers în Anglia.

''Am venit azi-noapte la Londra pentru câteva zile după de aici următoarea destinație. Am avut niște zile foarte liniștite, m-am bucurat enorm atât eu, cât și părinții mei că am fost de Crăciun, iar acum pe sfârșit de an căutam alte distracție, mai pe petrecere, alt vibe.

Familia pentru mine e ceva sfânt, m-am bucurat enorm că am putut să fiu lângă ei de Crăciun. Nu mai am nicio treabă cu Daria, e ziua prietenului meu, d-aia am venit aici pentru câteva zile.'', a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest