Alex Leonte a explicat motivele rupturii de Theo Rose: „Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate”

 

Lumea showbiz-ului românesc a fost în stare de șoc după despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte. Bărbatul s-a decis să facă lumină în această privință.

 

Theo Rose a anunțat despărțirea de Alex Leonte imediat după ce în spațiul public au apărut poze cu ea alături de noul iubit, Anghel Damian. Cântăreața a susținut de la bun început că nu l-a tradus pe iubitul cu care a stat alături timp de 5 ani, chiar dacă și-a găsit rapid un nou partener, că de fapt erau despărțiți de ceva vreme, dar nu au făcut public acest lucru.

 

Chiar dacă initial a avut o reacție virulentă și a șters toate pozele cu cântăreața, imediat ce în presă au apărut imagini cu aceasta și Anghel Damian, într-o postare pe facebook, nepotul lui Nea Mărin susține fix același lucru, că separarea s-a produs cu ceva vreme în urmă.   

 

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris el pe rețelele sociale.

 

Fostul iubit al lui Theo Rose a ținut să sublinieze faptul că nu-și dorește să ofere alte declarații despre despărțirea lor și vrea ca lumea să-i respecte dorința. „În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc!”, a completat Alex Leonte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest