Alex Zănoagă a dezvăluit miza următoarei bătălii din cușcă: „Cică Neveu o vrea pe Simina…”

 

Tatăl lui Dominic îl provoacă pe Bobicioiu la un nou meci în cușcă și lasă să se înțeleagă că bătălia dintre acesta și Ovidiu Neveu are drept miză inima Siminei Loica.

 

Alex Zănoagă vrea să ajungă din nou în cușcă cu Alex Bobicioiu, după ce ultimul a fost declarat câștigător în urma luptei dintre cei doi. Decizia a stârnit o serie de controverse, existând și numeroase voci care susțineau că de fapt cel care-i este încă soț Siminei Loica a fost câștigătorul de drept al luptei. Este și motivul pentru care inclusiv Alex Zănoagă susține că revanșă ar fi pentru fostul lui prieten care s-a cuplat cu actuala soție. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Alex Zănoagă a mărturisit că fiul lui și al Siminei Loica face diferența între cei doi bărbați din viața mamei!

 

”Băiatul e bine, a crescut, s-a înălțat și el. Spune mama, tata, Bobi, dar știe care e tata și care e Bobi. Revanșa practic trebuie să i-o dau eu lui. Acum, na, el o să aibă meci cu Neveu, din câte am înțeles, dacă bate în meciul cu Neveu, posibil următorul meci să fie tot cu mine”, a declarat Alex Zănoagă pentru Spynews.ro.

 

În triunghiul amoros format din Alex Zănoagă, Alex Bobicioiu și Simina Loica este pe punctul de a apărea și al patrulea element, anume Ovidiu Neveu, cel care va intra în ring cu Alexandru Bobicioiu și care, potrivit lui Zănoagă, țintește o relație cu Simina Loica.

 

”Eu am avut lovituri și în prima repriză, și în a doua... a avut și el, ce s-a punctat acolo, au punctat faza aia la sol... S-a văzut și cine a dominat, și cine a fost peste, mă rog... Eu dacă îl băteam și îmi dădeau mie meciul, eu nu mai aveam nicio poveste cu Neveu, m-am gândit la mai multe, cică Neveu o vrea pe Simina, nu știu...”, a mai spus Alex Zănoagă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest