Alex Zănoagă nu se consideră vinovat de separarea dintre Simina Loica și Bobicioiu: „O sun în fiecare zi!”

 

Tânărul spune că nu are nicio implicare în despărțirea dintre mama copilului lui și prietenul său. Cei doi bărbați se vor bate sub privirile Siminei într-o gală MMA!

 

Relația dintre Alex Zănoagă și Simina Loica a fost una tumultuoasă, cu repetate despărțiri și împăcări, iar venirea pe lume a lui Dominic, rodul iubirii lor, nu a detensionat situația, ci din contră a acutizat problemele din cuplu. Cei doi au decis să divorțeze. Simina Loica nu a rămas însă singură, și-a găsit un nou partener, pe Alexandru Bobicioiu, prieten cu Zănoagă. Nici proaspătul cuplu nu a avut viață prea lungă, dat fiind că Boboicioiu a acuzat-o pe Simina că stă prea mult pe telefoane și mesaje cu fostul soț.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai mare site de știri mondene din România, Alexandru Zănoagă a spus că nu se simte deloc vinovat de ruperea relației dintre mama copilului său și prietenul lui, întrucât acesta din urmă știa în ce se bagă. Tânărul a mai spus că discuțiile zilnice cu Simina aveau același subiect, Dominic, copilul lor.

 

”Nu e din vina mea, dar noi vorbim pentru copil. El știe în ce s-a băgat și trebuie să-și asume, nu e totul roz și frumos. Noi când vorbim prin mesaje nu vorbim despre ”ce face ea, ești bine”, scriu ”ce face Dominic”, îmi spune ce face Dominic, vorbim chestii despre el și destul de des. O sun în fiecare zi să-l văd pe Dominic, iar ea mă sună la fel să mi-l arate pe băiețel”, a spus Alex Zănoagă în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Bărbatul consideră că nu mai este cale de împăcare cu mama copilului lui după ce aceasta s-a cuplat cu prietenul lui, pentru că este mândria lui în joc: ”Nu știu, nu cred că va exista o împăcare din moment ce nu ne-am înțeles bine prima oară. Am și zis că dacă era cu altcineva după ce ne-am despărțit, probabil ar fi existat împăcare. M-a deranjat că a fost vorba de Alex Bobicioiu, e orgoliul meu, nu pot să trec”.

 

Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă, cei doi foști prieteni, vor avea un meci de box oficial și vor intra astfel în cușca de MMA, acolo unde vor arăta care e mai puternic dintre cei doi. Bătaia dintre cei doi va fi urmărită live de către Simina Loica. ”Sunt foarte pregătit și am încredere în mine, știu ce pot. Față de el am susținători foarte mulți, nu neapărat din familie, ci prieteni. Simina o să fie prezentă, ea a mai fost prezentă și la prima gală, atunci eram împreună, după a venit și la a doua gală, atunci nu mai eram împreună”, a mai spus Alex Zănoagă pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest