Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu, declarații neașteptate despre tatăl ei

 


Cătălin Zmărăndescu ar fi renegat copiii din prima căsătorie, însă toată lumea îi cunoaște pe Mihai și pe Alexandra Zmărăndescu, dar și relația tensionată care există între cei doi tineri și părintele lor.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Alexandra Zmărăndescu a mărturisit că l-a iubit extrem de mult pe tatăl ei și că, mai mult decât atât, Cătălin Zmărăndescu a însemnat totul pentru ea.

De asemenea, tânăra a explicat că acum este împăcată cu situația și că nu îl condamnă pe cel care i-a dat viață, fiind conștientă de faptul că lipsa părintelui ei a determinat-o să ajungă persoana care este în prezent.

Așadar, de mai mulți ani, atât Alexandra Zmărăndescu, cât și Mihai Zmărăndescu au întrerupt orice fel de legătură cu tatăl lor. Într-o emisiune televizată, Cătălin Zmărăndescu a negat că și-ar fi renegat copiii pe care îi are din prima căsătorie.

De altfel, Cătălin Zmărăndescu a confirmat că Alexandra Zmărăndescu a fost crescută mai mult de mama ei.

”L-am iubit extrem de mult, a însemnat totul pentru mine, până în momentul în care el nu mi-a mai dat voie să fac asta. Au fost multe momente în care mi-a lipsit, dar Doamne Ajută, am trecut peste. Referitor la întrebarea ta, dacă eu cred că astăzi aș fi fost mai puternică avându-l pe el alături, eu sunt conștientă de greutatea numelui pe care îl port, dar în egală măsură cred foarte tare în individualism, nu cred că aș fi fost mai puternică dacă l-aș fi avut alături. Consider că lipsa lui m-a făcut omul de astăzi, nu pot spune neapărat că este un lucru rău”, a declarat, în exclusivitate, Alexandra Zmărăndescu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest