Alexandra Stan și Tristan Tate, noul cuplu din showbiz? Cum s-au dat de gol că între ei se înfiripă ceva

 

Alexandra Stan și Tristan Tate par a fi protagoniștii unei povești de dragoste pe care încearcă să o țină departe de ochii curioșilor. Dar chiar și așa, nu prea reușesc, iar noi avem dovada!

Deși este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul autohton și are zeci de pretendenți care ar face orice să îi cucerească inima, Alexandra Stan este o adevărată ghinionistă în amor.

După ultima decepție amoroasă prin care a trecut, artista nu a mai fost surprinsă la brațul niciunui alt bărbat din lumea mondenă... până acum.

Alexandra Stan și Tristan Tate au fost surprinși în public împreună, iar ultimele postări pe care artista le-a făcut pe contul ei de socializare au dezvăluit și faptul că artista l-a vizitat pe milionarul în euro la palatul în care acesta locuiește.

Cum a dus-o Tristan Tate în bârlogul burlacilor

În urmă cu ceva timp, Cobra Tate oferea un interviu exclusiv pentru Antena Stars, chiar în intimitatea casei sale și mărturisea că puține sunt femeile care au călcat în casa lui și a fratelui său, Tristan, lucru pe care se pare că Alexandra Stan l-a făcut.

“Femeile nu au voie aici. Încăperea asta este de bărbați. Aici vorbim despre cum facem bani avem și o cameră secretă deasupra.”, spunea Cobra Tate, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest