Alexandra Stan, vacanţă cu probleme! A ajuns pe mâna medicilor

 

Alexandra Stan a fost în vacanță în Grecia, acolo unde a susținut și un concert. Acum, proaspăt întoarsă din vacanță, artista și-a administrat perfuzii și a explicat fanilor că de mult vrea să ajungă în cabinetul medicului, iar acum a fost momentul perfect.

De-a lungul timpului, Alexandra Stan a avut probleme cu somnul, dar și cu tenul, motiv pentru care a decis să își administreze o doză potrivită de Ozon care să o ajute în acest sens. Artista le-a explicat fanilor cum în ce constă această procedură, dar și cum funcționează mai exact.

''Am întârziat, așa că azi nu mai am timp să faci și tratamentul facial, îl voi face mâine, dar astăzi o să fac ozonoterapie. Ozonoterapia ajută foarte mult la relaxare, la somn, la regenerarea țesutului, la oxigenarea sângelui, la absolut tot. Pe mine mă ajută foarte mult cu somnul, pentru că a probleme cu somnul și cu tenul și cu tot. E și foarte bun după ce ași făcut COVID sau răceli, să vă recuperați mult mai repede.”, a transmis Alexandra Stan pe Instastory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest