Alexandru Arșinel din nou pe mâna medicilor! „Încă nu am decis...”

 

Starea de sănătate a maestrului nu este tocmai bună, drept urmare a fost transportat de urgență de la centrul de recuperare la spital.

 

Alexandru Arșinel, 83 de ani, s-a confruntat în ultima perioadă cu mari probleme de sănătate. El a avut și Covid 19, dar a suferit și o serie de intervenții chirurgicale delicate, unele pe cord deschis, care i-au șubrezit, după cum era de așteptat starea fizică. Fiind dificil de îngrijit la domiciliu, familia a decis să-l ducă într-un centru de recuperare pentru a avea mereu ajutor de specialitate la îndemână.

 

Dar iată că și cu personalul calificat lângă el, Alexandru Arșinel a avut noi probleme de natură cardiacă, care au necesitat transportarea lui la spital. Fiul marelui actor, Bogdan, a vorbit despre situația în care se află părintele lui, știut fiind faptul că acesta suferă de aritmie cardiacă. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care a ajuns la spital, întrucât bradicardia ar fi putut fi un semn al unui atac de cord, însă nu s-a confirmat din fericire acest diagnostic grav.

 

”Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi”, a spus Bogdan Arșinel pentru Fanatik.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest