Alexandru Arșinel se află la ATI, intubat și ventilat! Veşti proaste

 

Alexandru Arșinel, în stare gravă! Starea de sănătate a actorului s-a degradat din ce în ce mai mult, iar medicii fac tot posibilul să-l salveze. Internat din cauza unor escare, leziuni de decubit în limbaj medical, acesta a fost mutat, de câteva zile, la Terapie Intensivă, dar problemele de sănătate ale actorului ajuns la vârsta de 83 de ani sunt din ce în ce mai grave!

Conform Fanatik, pneumonia de care suferă Alexandru Arșinel este una cât se poate de gravă, iar actorul aproape că nu mai poate respira. Mai mult, problemele cardiace, de asemenea, destul de grave, pot fi agravate şi mai mult de respirația dificilă! Medicii au decis să îl intubeze și să îl ventileze prin intermediul aparatelor, cel puțin câteva zile, până când pneumonia de care suferă actorul va răspunde la tratament.

Situația lui Alexandru Arșinel este complicată și de faptul că nu se mai poate deplasa fără ajutor, ceea ce, din păcate, face ca starea de sănătate a actorului să se degradeze și mai mult, mușchii ajungând în situația să se atrofieze și să îi complice maestrului și mai mult situația. Anul trecut, actorul a fost operat pe inimă, iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Alexandru Arșinel are, de asemenea, diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială, recent suferind şi o intervenție chirurgicală pe inimă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest