Alexandru Cojocaru i-a lăsat mască pe chefi! „A fost o concepție proprie!”

 

Concurentul a reușit să pregătească un cotlet de miel în doar o oră, desi în general e nevoie de un timp de trei ori mai mare pentru ca acesta să fie gătit.

 

Alexandru Cojocaru a fost una dintre surprizele plăcute ale ultimei ediții a emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1. Preparatul său i-a impresionat pe jurați, în special datorită vitezei de execuție. Un cotlet de miel se prepară, în general, în trei ore, dar Alexandru a reușit să-l gătească într-un timp de trei ori mai scurt. Concurentul este pasionat de gastronomie, fiind chiar chef – bucătar.  

 

„Numele meu este Alexandru Cojocaru, bucătar de profesie, chiar chef bucătar, cu acte în regulă. Astăzi o să le ofer chefilor un cotlet de miel cu un cuscus verde și care o să lase lumea un pic șocată. Nu o să îl gătesc! (...) Acest preparat a fost o concepție proprie, cu ajutorul unui bucătar chef și am transformat un preparat banal în ceva fine dining și sunt foarte încântat de ce a ieșit. Sper să îi dau pe spate, cu toate că eu sunt sigur că ei au mai văzut aceste preparate. (...) Nu știu cum o să reacționeze”, a spus Alexandru Cojocaru, la Chefi la cuțite.

 

Mielul lui Alexandru a ieșit perfect, fără cusur, așa că jurații nu au avut altă variantă decât să-i ofere concurentului cele trei cuțite mult râvnite. Jurații nu și-au estompat laudele, apreciind că preparatul a fost gătit perfect.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest