Alexandru Dobrescu, după ce polițiștii l-au dus să i se facă electroencefalogramă: „Să vadă dacă sunt nebun”

 

La scurt timp după ce a anunțat că a fost săltat și dus cu duba la secția de Poliție, fostul iubit al Cristinei Cioran a dezvăluit motivul pentru care au recurs polițiștii la o astfel de măsură. Alexandru Dobrescu a recunoscut că i s-a practicat și o electroencefalogramă, pentru a se stabili starea sa mentală.

Alexandru Dobrescu a făcut decarații exclusive pentru Antena Stars despre problemele pe care le-a avut cu Poliția Locală din București în urmă cu puțin timp. Tatăl fetiței Cristinei Cioran susține că oamenii legii au devenit suspicioși la adresa lui când au văzut că merge la volanul unei mașină decapotate și au decis să-l ducă la secție pentru că nu aveau la ei etilotestul și drugtestul.

Cu toate acestea, polițiștii au ales să-i facă și un test pentru a determina dacă are sau nu probleme mentale, conform spuselor lui. În cele din urmă, Dobrescu a scăpat fără amendă sau alte sancțiuni.

„Eram cu mașina decapotată și polițiștilor li s-a părut curios. Și m-au oprit în trafic, fără motiv, să îmi facă teste. M-a oprit poliția locală, nu rutieră. Nu aveau la ei nici drugtest, nici etilotest și m-au luat cu duba la Udriște și acolo m-au testat. Am ieșit negativ, m-au adus înapoi și ei nu aveau ce scuze să-și ceară că, îți dai seama, doar sunt și ei polițiști. Adică îi înțeleg. Mi-au făcut și electroencefalogramă, să vadă dacă sunt nebun. Nu am primit nicio amendă.”, a spus fostul iubit al Cristinei Cioran, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest