Alexia Eram a luat permisul de conducere. Mario Fresh: „A făcut școala de trei ori”

 

Alexia Eram a luat permisul de conducere, după care a râvnit atât de mult timp. Tânăra a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a declarat că a obținut 23 de puncte la examenul teoretic și l-a promovat din prima încercare.

De câteva săptămâni, iubita lui Mario Fresh și-a anunțat urmăritorii că face școala de șoferi și se pregătește intens pentru examen. Acum, aceasta a devenit oficial șoferiță și, după cum obișnuiește, a împărtășit vestea pe rețelele de socializare. „Sincer, după ce am văzut acolo 22, nici nu a mai contat. Astăzi am avut examenul practic. (…) În sfârșit, l-am luat‘, a declarat Alexia Eram.

Mario Fresh, iubitul ei, a recunoscut că tânăra a fost nevoită să facă școala de șoferi de trei ori. Pentru că studia în Marea Britanie și se ocupa de propria afacere, fiicei Andreei Esca nu a avut timp să se ocupe serios de acest aspect. „Bine, prima dată când l-a dat, dar a făcut școala de vreo trei ori. Pentru că fiind foarte ocupată, nu a avut timp să învețe, în primul rând, după care să meargă să dea și sala și traseul. Și acum, când are cea mai multă treabă, s-a dus să-l dea”, a explicat Mario Fresh.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest