Alexia Eram și Mario Fresh au făcut sărbătorile separat, dar au început anul împreună!

 

Cei doi îndrăgostiți au ales o destinație exotică pentru prima vacanță din 2023. Unde au plecat artiștii?

 

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut sărbătorile din această iarnă la mii de kilometrii distanță unul de celălalt. Artistul a ales să meargă la Iași, pentru a fi împreună cu familia lui, în vreme ce fata Andreei Esca a fost la New York. Faptul că îndrăgostiții nu au fost împreună de Crăciun a născut o serie de speculații în rândul fanilor lor, aceștia fiind îngrijorați că ar putea fi vorba despre o despărțire.

 

Cuplul a pus capăt acestor speculații cu primele postări din acest an, în care apar mai fericiți ca niciodată, în prima vacanță din 2023. Toți admiratorii lor știu că le place să petrească timp de calitate, împreună, în destinații exotice. Și de această data, aceștia au ales o vacanță de lux, în Bali, Indonezia. Imediat după ce au ajuns, cei doi au postat câteva imagini pe rețelele de socializare, unde se poate observa că se bucură de vacanța. Într-o postare distribuită pe Instagram, Alexia Eram și Mario Fresh încearcă mâncarea tradițională și, ulterior, s-au plimbat prin jungla indoneziană.

 

Un astfel de sejur, în Bali, nu este la îndemâna oricui, având în vedere prețul ridicat al biletelor de avion. În medie, 7 zile în Bali ajung la 3.500 de euro de persoană, dacă luăm în calcul doar zborul și cazarea. Excursiile opționale, închirierile, și mâncarea pot urca prețul la 4.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest