Alimentele preferate de Carmen Brumă în vacanță: ”Acestea sunt top 3 mâncăruri din Grecia”

 

Vedeta spune că mănâncă tot ce-i poftește inima și în vacanțe, dar nu vine niciodată cu kilograme în plus.

 

În general, toți când plecăm în vacanțe nu ne mai gândim la kilogramele cu care am veni în plus și dăm frâu liber dorințelor și poftelor culinare. Nu este și cazul lui Carmen Brumă, care pe lângă cele 30 de minute minim de exerciții fizice pe care le face inclusiv în vacanță este atentă și la ce alimente consumă. Vedeta se află în aceste momente în vacanță împreună cu familia în Grecia, mai precis în insula Zakyntos. Ea nu se abate de la programul pe care îl are și în București.  

 

‘’În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite despre care îți spuneam anterior, și nu vin de obicei cu kilograme în plus. Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre. (zâmbește)’’, a declarat Carmen Brumă pentru VIVA!

 

Firesc, nu poate să nu se plieze pe bucătăria grecească, una excepțională de altfel. Dar nu trece la mâncărurile grele, cum sunt costițele de miel spre exemplu, ci rămâne la o alimentație soft. Astfel, își începe dimineața cu un iaurt grecesc peste care uneori mai adaugă o linguriță de miere. La prânz, preferă salata grecească, peștele sau alte feluri de salate verzi. Pe Facebook, ea a spus ce îi place: „Top 3 mâncăruri/deserturi preferate din Grecia: 1. Salata grecească 2. Tzatziki cu pită 3. Galaktoboureko”.

 

La 45 de ani, Carmen Brumă are forme pe care și puștoaicele ar fi invidioase. Și asta pentru că odată ce a adoptat un anumit stil de viață nu face deloc rabat de la acesta: „Greșesc atunci când consideră că toate aceste metode au termen de garanție nelimitat și că poți să te întorci fără probleme la stilul de alimentație pe care îl aveai înainte de folosirea lor. O dietă nu-ți garantează neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest