Alin nu se mai poate apropia de Sibel: ”Are ordin de restricție!”

 

Cum procedează logodnicul Danielei Badea atunci când vrea să-și vadă fetița, dat fiind ordinul de restricție cerut de Sibel.

 

Sibel și Alin au trăit o frumoasă poveste de iubire, iar rodul acesteia a fost o fetiță superbă. Cei doi s-au despărțit atunci când în viața bărbatului a apărut Daniela Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii. De atunci, în triunghiul amoros au apărut numeroase scandaluri, Sibel acuzând-o pe iubita lui Alin, dar și pe acesta că ar fi bătut-o. Având în vedere conflictele repetate, Sibel a cerut în cele din urmă ordin de protecție, astfel încât bărbatul să nu se mai poată apropia de ea.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Sibel a explicat, având în vedere conjunctura determinată de ordinul de protecție împotriva lui Alin, cum poate acesta să-și vadă fiica, chiar să o ia în vacanțe cu el. Tânăra a spus că ține legătura cu mama lui Alin, unde și lasă copilul atunci când tatăl fetiței solicită.

 

”Cu Alin nu pot să vorbesc... are ordin de restricție! Vorbesc direct cu mama lui. Când vrea el să ia fata poate să o ia, să meargă în vacanțe cu ea, nu am nicio treabă. Ordinul de restricție e cerut de mine, da. Când a aflat de chestia asta nu a spus nimic”, a declarat Sibel, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Tânăra a mai spus că nu a știut că Dana Badea nu a putut ține sarcina, dar a avut și un mesaj pentru fostul ei partener: ”Nu am știut. N-am nicio treabă, eu îmi doresc să fie fericiți, nu am nimic de spus, eu le doresc să fie fericiți și să fie împreună cât mai mult. Eu nu mi-am refăcut viața amoroasă, nici nu am găsit persoana potrivită, dar deocamdată vreau să mă ocup doar de fata mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest